Email
info@paserplates.com
Mobile
+ 385 (0) 98 423037
Back
Papirnati tanjuri

Kraft papirnati tanjuri

Kraft papirnati jednokratni tanjuri – Izbor za osviještene

Ako se bavite cateringom, tanjuri od kraft papira možda su odličan način da podignete vaš brend na razinu iznad. Okrugli i kvadratni tanjuri od kraft papira su prstohvat ekološkog i organsko duha na svakom eventu, ali isto tako su sigurna, FSC certificirana alternativa plastičnim tanjurima.

Smeđi tanjuri od kraft papira su biorazgradivi i 100% pogodni za suhu, vlažnu i masnu hranu. Koristeći kraft papir u vašem ugostiteljskom biznisu, pomaže smanjiti količine plastičnog otpada koji svake godine završava u poljima i morima. Istina je da kraft papir, odnosno njegova proizvodnja, stvara višestruko manje stakleničkih plinova za razliku od plastične ambalaže.

Kompletna proizvodnja u našem pogonu u industrijskoj zoni u Čaporicama je FSC certificirana, što znači da su sirovine za sve naše proizvode dobivene u skladu s najvišim standardima ekološke održivosti.

Pametan izbor za planetu i vaš posao su jednokratni tanjuri od kraft papira.

Dostupni su u kvadratnom i okruglom obliku i to u 5 dimenzija:

  • 142 x 203 mm
  • 160 x 220 mm
  • 180 x 260 mm
  • 230 x 230 mm
  • okrugli, promjer 230 mm

Vaši gosti cijene extra trud koji ulažete kako bi poslovali ekološki prihvatljivo, a vi ćete cijeniti naše cijene, dostavni sustav i iskrenu poslovnu komunikaciju. 

Pošaljite nam upit, kliknite ovdje

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)