Email
info@paserplates.com
Mobile
+ 385 (0) 98 423037
Back
Papirnati tanjuri

Bijeli papirnati tanjuri

Bijeli papirnati tanjuri – Ono što vaš posao treba

Kao vlasnik tvrtke ili ugostiteljskog objekta želite ostaviti dobar, originalan dojam na vaše posjetitelje i držati troškove pod kontrolom. E! Ovdje nastupamo mi.

Naši bijeli papirnati tanjuri predstavljaju dobitnu kombinaciju raznolikosti, prihvatljive cijene i ekološkog proizvoda, a sve to ih čini proizvodom koji vaše poslovanje treba. Bez obzira na to tražite li okrugle ili kvadratne papirnate tanjure, trebaju li vam za slastičarnu, burger bar, restoran ili konobu – vjerujemo kako vam možemo pomoći.

Naši papirnati tanjuri proizvedeni su od papira različitih gramatura, pogodni za kontakt sa suhom, vlažnom i masnom hranom. Svi tanjuri i tacne su bez plastičnog premaza te su biorazgradivi, a mogu se reciklirati i kompostirati.

Dostupni su u kvadratnom i okruglom obliku i to u 5 dimenzija:

  • 142 x 203 mm
  • 160 x 220 mm
  • 180 x 260 mmm
  • 230 x 230 mm
  • okrugli, promjer 230 mm

S ponosom ističemo našu jedinstvenost na domaćem tržištu i FSC certifikat koji je garancija odgovorne proizvodnje i planskog gospodarenja šumama. S nama ćete dobiti odličan proizvod, ali i etiketu biznisa koji brine o učincima na okoliš.

Naručite veleprodajnu količinu bijelih papirnatih tanjura, pa uživajte u sigurnoj i pouzdanoj dostavi, otvorenoj komunikaciji i odličnim cijenama. Idemo zajedno podignuti vaš posao na drugu razinu!

Javite nam se da se dogovorimo

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)