Email
info@paserplates.com
Mobile
+ 385 (0) 98 423037
Back
Podlošci za torte i kolače

Podloga za tortu

Podloge za torte i kolače – hrvatska proizvodnja i veleprodaja

Jedinstvenost na tržištu možemo zahvaliti kvalitetnim sirovinama, stručnom kadru i višegodišnjem iskustvu. Sve podloge za torte i kolače koje proizvedemo u našoj tvornici u Čaporicama imaju za cilj odgovoriti na personalizirane zahtjeve vašeg poslovanja.

Podlogu za tortu možemo proizvesti u različitim debljinama, oblicima i veličinama.

Isto tako, moguća je izrada personaliziranih podloga za torte i kolače s vašim logotipom ili natpisom po želji. Personalizirane podloge izvodimo u tehnikama slijepog tiska ili foliotiska.

S personaliziranim podlogama, vaše slastice će izgledati još primamljivije i sasvim sigurno posebno, a upravo je posebnost ono što će vaši korisnici zapamtiti i zbog čega će se vraćati po još. Isto tako, s ponosom možete reći kako su vaše podloge FSC certificirane, a to znači da se sva sirovina korištena u njihovoj proizvodnji strogo regulira kako bi ostala održiva. Na ovaj dio smo jako ponosni.

Istaknite posebnost vaših slastica i nadogradite ponudu personaliziranim podlogama. S naše strane možete očekivati otvorenu komunikaciju, fer cijene, mogućnost naručivanja optimalnih količina i sigurnu, pouzdanu dostavu. 

Javite nam se s vašim željama

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)